Menu

Vuurwerk Maritiem

Direct na het openingsconcert van Maritiem ’s-Hertogenbosch ontbrandt er om 22.00 uur een spectaculaire vuurwerkshow. Terwijl een speciaal gecomponeerd muziekstuk klinkt, zal het vuurwerk vanaf verschillende locaties rondom de Citadel te zien zijn. Het samenspel van muziek, vuurwerk en special effects zal voor de toeschouwers een geweldig schouwspel opleveren. Vorige afleveringen hebben alom groot enthousiasme geoogst. Vaste bezoekers kijken er elke editie weer reikhalzend naar uit, het indrukwekkende en kleurrijke vuurwerk dat volledig gesynchroniseerd op de muziek zal ontbranden!

Caffero Event Fireworks, de vaste vuurwerkleverancier van Maritiem ’s-Hertogenbosch is een specialist op het gebied van de combinatie vuurwerk en muziek. Uniek in Nederland!
Bezoekers verzamelen zich massaal rondom het water bij het hoofdpodium om te genieten van het spetterende vuurwerkspektakel.

Door middel van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur, welke volledig computergestuurd werkt, brengt Caffero haar vuurwerkshows tot ontbranding.