Menu

Maritiem 2019

’s-Hertogenbosch is een stad die haar charme voor een groot deel aan het water dankt. Maritiem ’s-Hertogenbosch is een evenement dat al sinds 1977 om de twee jaar plaatsvindt in en rondom het water in het mooie Den Bosch. Dus ook dit jaar weer. En dat op 14september 2019.

Programma Maritiem Light 2019

Dit jaar staat Maritiem Light ’s-Hertogenbosch in het teken van terugblikken en vooruit kijken.

Donderdag 12 september

20.00u. Welkomstfeest voor de eerst aangekomenen in café Bar le Duc Korenbrugstraat 5. Schippers krijgen per schip 3 consumptiebonnen. Speciaal voor deze avond treedt de band Animal Road op.

Vrijdag 13 september

17.30u-18.30u. Captainsdinner á € 15,00 per persoon op partyschip de Domani. Men kan zich hiervoor opgeven door zich, met opgave van aantal personen, te melden bij info@waterfeesten.nl. Dat kan tot en met 10 september.

20.00u-01.00u. Welkomstfeest op Partyschip de Domani en WSV de Waterpoort. Besloten feest voor alleen bezoekende schippers op vertoon van de uitgegeven toegangsbewijzen.

Zaterdag 14 september

11.00u-17.00u. Maritiem Light in en om het clubgebouw van WSV de Waterpoort en de Domani met verkoopstalletjes, vis bakken door de zalmschouwen, optredens van shantykoren (Tis nie te geleuve; WSV de Viking; Binnendiezekoor; Overtuygt), filmvertoningen van Bossche Monumenten en jeugdactiviteit op en in de Makke Beer III (schip van de zeeverkenners). De aanwezige historische schepen kunnen worden bekeken door bezoekers aan de Open Monumentendag.

17.30u-18.30u. Blauwe Hap (Chinees). á € 15,00 per persoon op Partyschip De Domani (bij WSV de Waterpoort). Men kan zich hiervoor opgeven door zich, met opgave van aantal personen, te melden bij info@waterfeesten.nl. Dat kan tot en met 10 september.

20.00u. Vaarwelfeest op Partyschip de Domani en WSV de Waterpoort). Besloten feest voor alleen bezoekende schippers op vertoon van de uitgegeven toegangsbewijzen.

Bekijk impressies van voorgaande jaren